Vehbi Yurt İlkokulu

Vizyon: Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerin; çevresini koruyan ve değer veren, toplum çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutan, kişisel hak ve özgürlüklerini bilen, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, gelecekte eğitim,iş ve meslek hayatında başarılı olan kişiler olarak yetiştirmektir. Bunun yanı sıra okulumuz sunduğu eğitim teknolojileri,okul kültürü,eğitim kadrosu ve donanımı ile çevresinde öncelikle tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı, eğitim verdiği öğrencilerinin bir üst öğrenimle ilgili hayal ve beklentilerini gerçeğe dönüştürmeyi kendisine vizyon edinmiştir.

Misyon: Üretime katkısı artan bir toplum oluşturmak, sektör okul işbirliği sağlamak, hem kendine hem topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek, ekip çalışmasını öğretmek ve benimsetmek, iletişim kurmayı öğretmek, öğrenme becerisini geliştirip, problem çözme yeteneğini kazandırmak, teknolojik gelişmeleri takip etmek, araştırma ve inceleme becerisi kazandırmak, toplumsal değerleri koruyan,yasalara uyma konusunda sorumluluk duyan vatandaşlar yetiştirmek, çalıştığı ortamın başarısını arttırmada sorumluluk duyan,başkalarına saygılı,iletişimde ve ilişkisinde dürüst,içdisiplin ve otokontrole sahip kişiler yetiştirmek.

Başarılar: - 2009/2010 BİLGİ YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ - 2009/2010 MİLLİ EGEMENLİK KOŞUSU BİRİNCİLİĞİ - 2014/2015 Çocuk Oyunları Şenliği Kaleli yakan Top İlçe 2.liği Sek Sek 1.liği - 2015/2016 Çocuk Oyunları Mendil Kapmaca İlçe 2.liği

Saatler: 08.30 - 12.00 13.20 - 15.00
Isınma: Kalorifer (doğalgaz)
Servis Bilgisi: Okulda, kurumsal ve özel servis bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler: İlçenin düzenlemiş olduğu geleneksel çocuk oyunları şenliği turnuvalarına sınıf bazında katılım sağlanmaktadır. Yakan top, Mendil kapmaca ve sek sek oyunlarında dereceler bulunmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz e-twinning okuludur. Her yıl paydaşlarıyla e-twinning projesi uygulamaktadır.
Kontenjan Bilgileri: 140

Telefon - 0 332 755 13 01