KONYA / KARAPINAR - Vehbi Yurt İlkokulu

May

Okulumuz bahçesinde bulunan  seraya öğrencilerimiz tarafından fideler ekildi.

May

Okulumuz Öğrencilerince Meke Gölünde uçurtma etkinliği gerçekleştirildi. Lavanta Bahçesi gezisi yapıldı. Gençlik Merkezi koordinatörlüğünde gerçekleşen faaliyetlerden öğrencilerimiz oldukça memnun kaldı.

May

Konya’nın Karapınar ilçesinde 4-10 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Okulumuz  öğrenciler polisleri ziyaret ederek, trafik haftasını kutladı.

Karapınar’da 4-10 Mayıs Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Vehbi Yurt İlkokul öğrencileri İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Emniyet Müdürü Salih Erdem ve trafik komiseri İlker Zorlu öğrencilere bilgiler verdi. Ziyarette, öğrencilere trafik kurallarına uymaları ve uymayanları uyarmaları gerektiği belirtilerek, trafiğin, sürücüler, araçlar ve yayalardan oluştuğu, trafik kurallarına uymanın önemi anlatıldı.

May

Vehbi Yurt İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Seher KARAKUL, 78 puan ile %2.89'lik derece elde ederek final etabına katılmaya hak kazandı.

Konya ' da yapılacak  finalde ilçemizi temsil edecek. Tebrik ediyoruz.

Akıl ve Zekâ Oyunları Konya İl  Müdürlüğü Yarışmasında ;

İlkokul 3. Sınıflar düzeyinde Equilibrio dalında  öğrencimiz Fatıma ARSLAN İL 3.  sü olmuştur, Bu başarıda emek veren yönetici ve öğretmenimiz Fatma ARSLAN, Velimiz Mukadder ARSLAN' a emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.