KONYA / KARAPINAR - Vehbi Yurt İlkokulu

faks numarası bulunmuyor
Pınarbaşı Mah. 131664. Sok. No 10 Karapınar/KONYA
Vizyon
Okulumuzdan mezun olan tüm öğrencilerin; çevresini koruyan ve değer veren, toplum çıkarlarını kendi çıkarlarından önde tutan, kişisel hak ve özgürlüklerini bilen, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan, gelecekte eğitim,iş ve meslek hayatında başarılı olan kişiler olarak yetiştirmektir. Bunun yanı sıra okulumuz sunduğu eğitim teknolojileri,okul kültürü,eğitim kadrosu ve donanımı ile çevresinde öncelikle tercih edilen bir eğitim kurumu olmayı, eğitim verdiği öğrencilerinin bir üst öğrenimle ilgili hayal ve beklentilerini gerçeğe dönüştürmeyi kendisine vizyon edinmiştir.
Misyon
Üretime katkısı artan bir toplum oluşturmak, sektör okul işbirliği sağlamak, hem kendine hem topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek, ekip çalışmasını öğretmek ve benimsetmek, iletişim kurmayı öğretmek, öğrenme becerisini geliştirip, problem çözme yeteneğini kazandırmak, teknolojik gelişmeleri takip etmek, araştırma ve inceleme becerisi kazandırmak, toplumsal değerleri koruyan,yasalara uyma konusunda sorumluluk duyan vatandaşlar yetiştirmek, çalıştığı ortamın başarısını arttırmada sorumluluk duyan,başkalarına saygılı,iletişimde ve ilişkisinde dürüst,içdisiplin ve otokontrole sahip kişiler yetiştirmek.
Başarılar
Öğretim Şekli :Normal öğretim
08.30 - 12.00 13.20 - 15.00
Kalorifer (doğalgaz)
Karayolu
Okulda, kurumsal ve özel servis bulunmamaktadır.
İlçe merkezi
İL : 105 KM İLÇE : 1 KM
Sportif Etkinlikler
İlçenin düzenlemiş olduğu geleneksel çocuk oyunları şenliği turnuvalarına sınıf bazında katılım sağlanmaktadır. Yakan top, Mendil kapmaca ve sek sek oyunlarında dereceler bulunmaktadır.
Proje Çalışmaları
Okulumuz e-twinning okuludur. Her yıl paydaşlarıyla e-twinning projesi uygulamaktadır.